Од она што не може да се исполни, татко и сестра, а од тоа што може, сакам брз професионален точак, автомобил, куќарка на планина.
Некој нормален од луѓето во мојата околина . Некој кој нема да ме сфаќа погрешно за секој мој кажан збор . Некој кој ќе ме сака онаква каква што сум , со сите мои грешки и одлуки , со сите подеми и падови . Со сите маани и доблести ...
Кога бев мала очајно сакав да имам мобилен. Сите имаа, а моите во тоа време немаа баш можност да ми купат. Кога одевме на ескурзии им ги слушав мелодиите што си ги покажуваа едни на други и си замислував кога ќе имам јас мобилен колку само ќе бидам среќна и исполнета. Сега, би ги дала сите мобилни на овој свет за уште ден живот на оние што прерано ме напуштија.
Најпрво сакам здравје, па љубов, ништо друго не ми треба освен тие две работи, здравје не дека го немам, ама не ми е баш во совршено стање, па затоа и тоа го пишав !
Detstvoto mora da bide ubavo sama da znajs da si go naprajs ubavo ne zaboravaj nikogas nema da se vratat tie ubavi denovi
Табиет ко шо сакаше свекрва ми. Е тоа сакам да имав а немам. Да бев некоја со безличен карактер, што чува дете работи готви уз пат го плеска детето, дебела да сум и цел живот на диета со само пола леб на ден и чварки. И да се гужва у 60м2 таму со нив јер таква каква шо опишав сигурно ќе ме сакаше. Плус и ако верувам дека комшиката прај магии може и у ист кревет ќе спиевме. Е.. Тоа сакам да иам а немам.
Едно милионче евричи на сметка. Само тоа ми фали... Хахахахха ме насмеа слатко Ти усвари сакаш свекрва ти да те сака признај!