Што и да посакам, никогаш нема да ми биде доста. Сакам да има мир и хармонија во домот, здравје и само малку среќа. и една ваква лепотица
Вода во моја близина 24/7. Било да е базен, езеро, море или океан, сакам да се будам со звук на бранови покрај мене. (како ли само базенот ќе ми произведува бранови? ) Повеќе пари и со нив ќе си обезбедам се' материјално. Би сакала да поседувам малку повеќе розов оптимизам , не дека сум песимист, би рекла - малку повеќе суров реалист.
Уфффф..... сакам татко ми да беше сеуште тука... Исто така сакам да имам поголемо разбирање од моите блиски, и јас да можам подобро да ги разберам нив. а да.... Сакам и едно милион евра немора повеќе
Сакам сложно семејство, сакам татко ми секој ден да биде покрај мене, мир и хармонија во домот. Тоа сакам највеќе од се. Потоа сами ќе си дојдат среќата, парите и се останато.
Ah sakam da imam diploma vo raka i rabota da ne zavisam od mojte ...ajdee zdravje uste nekoja godina...
iskreno??naj mn bi sakala zdravje,srekja,pari i normlno na site im go pozeluvam toa,a osven toa golema zelba mi e da imam ubavo telo,bidejki facata mn si ja sakam i smetam deka taa faca ne zasluzuva da stoi na telo so salo,megutoa so da praam gurmanka sum si
Bi sakala da imam vremenska masina,da se vratam 3 godini nazad za da go popravam ona sto go napraviv...bidejki veke docna e
Ќе бидам искрена...константен мир во душата.Се друго е пролазно,со мир во себе се можеш да постигнеш...и успеси и да заработиш пари и да си поштедиш здравје и се! Вистински пријатели...толку малку,дури и во тие се сомневам. Се друго мислам дека горе-доле доволно имам,па не се жалам,задоволна сум.
Во моментов посакувам да се врати насмевката на мајчиното лице и конечно да исчезнат проблемите.Барем оние поголемите.....Сакам да си ја донаправиме куќата и конечно да се вселиме таму,затоа што семејство со вакви добро потковани гласни жици не е за во зграда.Сакам да ми се вратат назад бабите кои со својата мудрост и утешителен глас ќе ја поправат ситуацијата.И пак ќе повторам-ја сакам назад мајчината насмевка...Толку ми треба.....
Кога ке помислам што ми фали во животот не помислувам прво на материјални работи,незнам ете не ми фали ништо материјално,јас здоволна сум со себе,сакам на личноста што најмногу ја сакам да и се решат проблемите,да не го гледам веке тажен,да му се среди животот веќе за доброто на двајцата...и уште сакам животот да ми биде поисполнет,некако секојдневието да ми се смени макар што и вака е добро
Љубов!!!! на прво место едно и најважно, а после може и малце повеќе пари и др матријални работи кои може и допрва ке ги имам!! сеуште сум млада...