Мир и здравје. И некоја куќарка длабоко во некоја планина, ни тв ни ништо чисто за бегство од брзиот живот и стресните ситуации.
Повеќе пријатели. Но не вакви, вистински, големи пријателства сакам, не од корист и само тепање време, јас и сама кафе знам да пијам, ми требаат луѓе за секој ден да ти кренат слушалка и да прашаат како си и шо правиш,да дојдат да те видат, да му значиш нешто во животот, да си помагаме секојдневно, да не му е незгодно, да се отворени и искрени, да се стално до тебе кога ќе треба. Луѓе кои ќе пуштат длабоки корени без да го кренат гардот високо.
Kuma da sum na nekoe bebence Maz mi kaj sto e kum zaminati se mnogu oddamna vo Kanada taka da ne gi ni poznavam
500 до 1000 хектари земја (пазарна цена, бог знае колку, океј не од 20 до 30 илјади е хектар)... И јас сум имал големи апетити. И со 100 ќе сум задоволен моментално.
Сестра и тетка. Брат имам, ама сестра многу сакам... Ама толку од тоа хаха, мајка ми е 50 години веќе, и јас сум бремена сега, доцна е за сестра. Ај барем ќерка ќе имам. Имам и двајца вујковци кои се најдобри на цел свет, и ги сакам како мама и тато што си ги сакам, ама тетка да имав ми е неостварена желба. Од кај на татко ми страната имам чичко, пак машко...