Да ми паднат дијаманти од небо Дијаманти му паднаа од небото, ама буквално: Дејан од Прокупље пронајде метеорит, а сега може да стане МИЛИОНЕР Spoiler: XXX Конечно, тој имаше порака за понежниот пол: – Тоа се моите дијаманти што никој на светот ги нема, но јас ги имам. Велат дека на жените ќе им треба долго време да стават ваков дијамант на раката, но јас ги најдов, тие се кај мене, па размислете – се пошегува Дејан.
Дуплекс стан со поглед на зеленило или парк, на прв кат сакам да имам кујна со остров, посебна дневна одделена од кујната, да има во дневната голем кино телевизор, работна соба и мал тоалет, а на горниот кат да имам голема спална соба, голем тоалет со када, и голем балкон на кој секое сабајле ќе пијам кафе..
Podobra zdravstvena sostojba i karta vo 1 pravec za Ohajo ili New York.Kuka ili stan ne e vazno,vazno mi e sto ke bidam blisku do lugeto koi gi sakam i mi falat.
Доколку сакаш јас имам малтезерче машко скоро годинка ќе прави. Премило и преслатко е ама со турбо обврски, скоро и да не ми останува време за него. И маче чувам, ама го спуштив долу кај свекрвата.
Фала ти, ама немам двор засеа за да чувам куче, а имам мачка, и од девојката плус мачката ќе си ја зема..