Физичκи ништо, не се гρижам за пρеемотивноста- значи ни туκа не чепκам, ама затоа на мозочево му тρеба ρемонт. Посеρиозна? Па сеρиозна сум ваκа да ме гледаш, после ништо од бизнисот. За ова ми нема леκ, а и да има не го пијам! Што би пρавеле аκо сите сме сеρиозни? Тρеба сеρиозно да се зафатам со сеρтифиκатине за јазици. Мозоκов помалце на пасење значи!
Трапавост , избувливост , нетрпеливост . За се да сум у право ( а често сум ) . Би си ја ојакнала кондицијава која у последно време се мајтапи со мене , позрело да размислувам од моментално . И по можност ова детево шо се крие у мене да порасне веќе , доста беше , време е за сериозност
Ај ем а драма квин гррр тоа го мразам, некогаш толку депресивно размислувам, депресивно преувеличување на работите АЈ ХЕТ ИТТТТ! И тоа што не можам со некои работи кои не ми се по ќеф да се помирам. А инаку физички не, ама психофизички да - не сакам бе толкав апетит да имам. Значи ако ми падни аладиновата ламба враце - обавезно ќе посакам да имам помал апетит, дотаму е работата