Секое лошо за добро е! Знам дека после толку стрес што го кркавме и уште го кркаме се ќе се среди, се ќе биде добро! Знам, и верувам, после секоја паника што ако.. Јас застанувам на нозе, и пак си велам ама смири се, здрави и живи сме, другото се средува Овој стрес не направи посилни и похрабри! Така секогаш гледам на негативните работи кои знаат да не треснат. Се ќе биде добро
Vredi li?Zatoa koga ke napravis nesto pogresno ne se obvinuvaj..nikoj na svetov ne e sovrsen pa ni ti!
@Rama ако твоите се осамени да ги пуштам и овие од кај мене заедно да си одат по патот. Може ќе им се посреќи. А јас и ти да седиме и да пиеме винце.
Денот е мрачен, излежавај, но барем фати тоа книгата разлистај ја малку, треба да полагаш. П.С. И не заборавај да си запалиш свеќа.
Само што сакам е топла прегратка и топли бакнежи, да бидам покрај тебе и ти покрај мене.. И не барај ме мене во другите девојки, мене не ме имаш како копија туку јас сум ти оригинал.
Научи да живееш во моментот. Иднината е (се' уште) нешто недофатно. Тука и сега е тоа што го имаш навистина.