Баш на светот му требаат повеќе добри луѓе, ако си навистина една од нив, продолжи да правиш тоа што го правиш... Некој тоа го цени, иако не мислиш дека е така. Ако лошите се повидливи не значи дека нема да успееш во тоа што го сакаш. Научи да бидеш отпорна кога треба и да „не им се даваш“. И не немој да бидеш од тие што се откажале да се добри, затоа што е полесно да си лош. Тие ја изгубиле својата човечност, зошто имале избор да на станат такви.
Kolku samo ja sakav I koga ke probase da me laze a ne ke znaese kako jas ja potsetuvav sto treba da kaze
Кога сум глупа и незнам да си ги спакувам куферите и да си заминам и да оставам се и у ку'ац да иде и работа и пријатели и родители и се
мислеше дека лесно ќе помине... виде колку малку требаше за да се вратиш повторно назад... јбг... изгледа ќе се живее така засекогаш
Чист доказ дека секогаш ќе се враќаш на место каде што се чувствуваш убаво, еуфорично и возбудено без разлика колку бурни периоди со емоции имаш. Уживај во секое залче храна затоа што тоа значи дека си океј. Не заборавај колку ти беше тешко за едвај да можеш нешто да ставиш во уста.