Тоа ти се врти во главата. Но не брзај. Искористи ги празниците за да доразмислиш. Можеби ќе помине подобро отколку што си мислиш.
Научи да не замеруваш на несреќни и на нездрави луѓе. Најчесто кажаното не е ништо лично према тебе, туку е поради нивниот внатрешен терет.
Убаво си вели во песната, тоа ти го велам и јас, Полско цвеќе млад нека те покрие Душа нек ти љубат облаци, камо среќа да ти згаснат очите Господ нека ги услиши молитвиве.
Да вежбаше немаше вака да биде. Знаеш дека вежбањето е пола здравје, и немаше да осетиш ниеден симптом ама не, секој месец во исто време си ветувам дека ќе вежбам кога ме фркне. После некој ден кога се размине како ништо да не било Како да се натерам само, како?!!!
Престани да јадеш благо и леб, гледаш дека не ти одговара, пак ќе се жалиш за брзо. Намали со кафето.
Сега некое филмЧе (ако не остават), па да ја чекаме паричката, која не прескокна лани...после 3 години по ред.
Секогаш гледаш да удоволиш на сите а за тебе што и кој на крај? Никој се ти се одбива назад во глава....
Далечни сме со години, јас не те бирав тој си ми брат.. но сега сваќам дека колку далеку живееме и толку далечен те осеќам. Биди си жив и здрав
Свесна си дека утре пак ќе му погледнеш на разочарувањето во очи, ама пак мораш да одиш и по десетти пат да видиш дека не си успеала. И никој нема да е свесен колку многу те боли тоа, затоа што не признаваш и не покажуваш. Ама самата си виновна де, кој те тераше да се фаќаш на инает во гуша со животот?!