Напорна си со сите изговори дека сите посетители на домот ти се причина за од утре да почнеш здрава исхрана! Доста ти е благо и глупости!
Си вети себеси дека веќе нема да дозволуваш некој да те гази и понижува. Конечно го правиш тоа и ти станува подобро. Браво за тебе.
не се откажувај, немој те молам. Бори се до крај, мораш, тешко ќе биде ама издржи, мораш! Не си сама, така се чувствуваш ама не си.
Вака ли изгледа мирен,среден живот? Вака ли изгледа кога сите оФци ти се на број?Кога оџакот право ти чури?
Не сум лут на никој освен на себе, затоа што интуицијата никогаш не ме излажала во мојот ЖИВОТ, буквално никогаш, секогаш кога сум ја слушал 99% искочило така, незнам кој ѓавол влезе во мене сега, и зашто целото ова време ја игнорирав, и одев со глава во зид, неможам да си поверувам некогаш колку сум глупав и наивен.Но фала му на БОГА, што и покрај лошото ми ги отвара очите, и НЕ никој не ме ЗАФРКНАЛ, се зафркнале самите, што ГУБАТ вреден ЧОВЕК, искрен ЧОВЕК, ЧОВЕК кој сакал да им пружи све во ЖИВОТОТ, да им го олесни животот, направи УБАВ, мирен, полн со ЉУБОВ, но ке дојде она што е мое, никој туѓото ни го земал, ни ке го земе.