Од каде ги купи? Ептен сакам корн флекс, ама глутен-фри варијантите од продавниците за здрава храна се прескапи. Ова сигурно е ем подобро ем попристапно. Ај, израдувај ме дека ги има кај нас.
@LivingGlam ke se ubacam vo muabetov se nadevam nema da I preci na blueberry93 . Jas gi kupiv istive family pack vo edna malska prodavnica 130 izgleda bea, taka da sigurno ke gi najdes vo sekoj market.
Јас ги земам во Гранап, најблиску ми е, 250 грама околу 80 денари се. Ама ми текна дека во твојот град го нема маркетов, па сега тркнав и до Стокомак, и таму го има 117 денари 500 грамско паковање. Има и корн флекс со мед, 300 грама 109 денари. Ги има по маркетиве, сигурно.
@blueberry93 и @oblace1, ептен фала! Ги најдов во маалскиот маркет овие со мед, другите ќе ги барам на друго место. Не поднесувам млеко, па ќе правам некои овошни комбинации со јогурт, мислам супер ќе излезат! Вака чисти се преубави на вкус. Се откажав од гледање по полиците со корн флекс уште откако видов дека сите сорджат јачменов сируп, да не бевте вие никогаш не ќе ги видев. Извинете на оф топик, ама ептен сум возбудена. Ве частам по една порција!