Јадев таратур, и акнав и лук па сеа душата ми смрди на него ко пола кило лук да сум смачкала... Али мање битен е лукот побитно е тоа што уживав дедека гнетев...
Ееее тоа вашето било вечериште а не вечера ,а јас од пуста мрза да си направам нешто така вкусно да каснам,како некое кретенче се прејадов интегрални грицки,па кикирики,и на крај ооооооп цела ресана...кај и да е осеќам дека ќе почнам да се преливам
Па еднаш го терав татко ми да ми прави сендвич и тој толку се внесе во улогата на домаќин што на крај го прашав како го крсти сендвичот и тој ми рече како од пушка Џовани Трапатони. Затоа од пред некоја година па се до ден денес така го викаме сите сендвичот на татко ми. *Се извинувам за офф топик.
Прво изедов една краставица, демек нема да вечерам, само на тоа ќе сум. Арно ама кога видов дека мајка ми ја направила омилената ми торта, изедов 2 парчиња. Па еден куп грицки-рибички. Па уште едно парче торта ... Изгледа сите планови не се остваруваат
Секакви грицки сакаш кикирики,па леблебија и на крај едно пакетче смоки.и секако морав да се заблажам со бананки