Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што ве прави чудни?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Belen, 23 јули 2010.

1. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118
    . :rofl: ..чудна сум за околината затоа што за секунда моето расположение можи да помини од среќа во тага и обратно...од намуртеност до насмевка.... :rofl:
    ... :sweat: ..воспитувана сум од мала да живеам само мој живот да не ме интересира за другите,и затоа не учествувам многу во пријателски трачеви и оговарања,е затоа во друштво сум чудна,како јас немам да кажам ништо кој и што напрајл и сл,и не можат да сватат како не ме интереисраат туѓи животи... :doh:
    :clap: ...за сопругот сум чудна оти летото го поднесвам супер....хахаха....смешки...додека тој не можи да поднеси жешко време и се само се тушира4-5 пати дневно,а јас само еднаш,пие ладно.се гуши,јас немам гајле си пијам неладна вода и не се гушам,а плус,по природа сум зимогрожљива и сонцето ми доаѓа супер... :clap:

2. tatjanasakalieva

tatjanasakalieva Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    506
    Допаѓања:
    832
    чудна сум затоа што сум многу загрижена за некои работи ,јас веќе седум месеци активно вежбам за сколиоза и резултатите се изненадувачки супер ... :$ не очекуваше никој а најмалку јас дека ке бидам 96 % исправена и многу сум среќна затоа што со години се мачев по болници но да ја оставам таа тема ,не излегувам навечер (нај касно до 19 часот ) не јадам сладолед и секој ден читам и пијам чај ------не знам ни јас како го поднесувам овој монотон мислам дека се си доаѓа на свое место (никогаш порано не било така) но не е убаво вака да се однесум тешко се снаоѓам во друштво и 3 пати годишно ме има на фејсбук ......мислам дека ептен е монотонски за девојче на моја возраст :sweat:

3. Refused

Refused Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    32
    Анксиозноста, тоа што сум опсесивна педантерија,што светот го гледам розово, а не реално...и што ногу брзо правам се: јадење, читање книги и такви ми ти things :P

4. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    тоа што брзо го менувам расположението
    денеска ке те видам ке ти направаммуабет утре можи да да си ја свртам главата
    не сакам и јас да сум таква ама јбг некогаш не мие дојдено до муабет
    и такви ми ти ствари

5. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    44
    Чудна сум за сите како можам така во фаца да лепнам на секој што мислам, па поубаво ми е така.
    Барем јас сум со чиста сметка, а они нека му ја мислат за кажаното, подобро они да мислат отколку јас да мислам како е и што е. ;)
    На другите им е чудно ова, но за мене сосема нормална појава :P

Еееееее сега другарчиња да ви кажам по што сум јас најмногууу чуднааа... Сите ме знаат како брбливка,
    ( :talk: ) се јас зборувам, се можам да дополнам... А кога сум во нова средина, во ново друштво, штамаа, зборувам само по потреба, ако ме некој мене праша, ако сакам јас нешто да прашам... И толку. :lol: И после тоа ако има некој што ме знае, а е бил со мене во таква ситуација, одма ме прашува зошто се срамиш? |( А не се срамам, но едноставно таква сум дури и за себе чудна, само во таков момент се сменувам, а откако ке ја проценам личноста, тогаш дознавам колку широк може да ни биде муабетот,
    но додека сум во почетна фаза и да сакам нешто да кажам-молчам! Тоа устата како вржана ми стои :x ...

На Dupka vo mozokot му/ѝ се допаѓа ова.
  6. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.783
    Допаѓања:
    100.177
    ХМММ...Let's see...

Ако се повредам и раскрвавам раната па се створи краста,копам по неа во недоглед,ми се случува раните да ми траат со месеци ...

Различна храна во тањирот не смее да се допира...

Ако отворам чоколада мора да ја изедам веднаш без разлика дали сум гладна или не..

Чевли,чизми,сандали и друга ножна облека мора да бидат чисти и сложени и под конец наредени...ако едната е накривена веднаш ја исправам :D

"Welcome" простирката пред врата мора да стои рамно,ама не само пред мојата врата туку и пред куќите каде што имам пристап,бутици,продавници,месари...секаде каде моето око лоцира и мојата нога стапне...припазам некој да не ме гледа и ја шутнам простирката да стои право :D

уфф гледајќи се почнувам да се грижам за себе |(

7. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    684
    чудна сум оти не јадам праз,леќа,боранија,грав итн..
    чудна сум ....некои зборови незнам да ги изговарам правилно и по 100 ќе кажам додека да го погодам
    чудна сум...затоа што се смеам на се и сешто...
    чудна сум оти јадам секогаш а килограм не мрднувам 8)
    многу сум чудна некој ми вели да не си паднала од марс.. :D

8. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    чудна сум за моево подрачје бидејќи имам интересен акцент поради неготинските корени на мајка ми, чудна сум и на врснициве затоа што читам слободни книги, чудна сум бидеќи гкедам формула 1, бидејќо секогаш го јадам прво благото па соленото.. и многу други работи има ама сега не ми текнуваат

9. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    почнав да бидам чудна во очите на луѓето со тоа како се облакам.. т.е и мајка ми сум личела на клошар.. лол... сите ми се чудат тоа кога ке носам карирана кошула или сл.. или коа ке се облечам у црно о.О си те ме гледаат о.О ии само у себе 100% си мислат (оваа девојче шо се праи??? о.О ) аа ии за косата ко идам на школо не си ја чешлам не дека ме мрзи или каснам за на школо едноставно нејкам сакам да ми е таква и точка (.) а и тоа дека сегогаш сум насмеана ... шо има везе да сум ии шо сега да правам се ми е ’погодено’ и ке се смеам.. т.е навика ми е неможам коа ќе се погледнам у огледало да се видам намрштена.. ами тоа е секакви ги има :D аа и тоа дека ја слушам LADY GAGA :inlove: :inlove: а кој треба да ги слушам ??? Тони Зен?? Слакар?? о.О МА НЕМОЈ НЕ ДОЛАЗИ У ОБЗИР !!! |(

10. OneHeart

OneHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    33
    Чудна сум....
    затоа што јадам МНОГУ а никако не се здебелувам и тоа ич не ми е убаво..
    затоа што гледам редовно МОТО ГП и мнооогу сакам и возам мотори....
    затоа што зборувам многу брзо па никој не може да ме разбрере...
    затоа што ништо не учам а на школо знам....
    затоа што јадам и благо и солено заедно или благо па солено....
    затоа што не гледам тв....
    затоа што мора се што ќе посакам мора да биде мое....
    затоа што немам влакна на јазикот....
    затоа што сум чудна и
    затоа што не ми текнува зошто сум чудна.... |(

11. CoCoGiiiRL

CoCoGiiiRL Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.193
    Чудна сум затоа што секогаш имам насмевка во лицето. :) :P

На HplsRomantic и OneHeart им се допаѓа ова.
  12. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Пред се ме прави чудна моето име.. имам многу редко име. :)
    Чудна сум поради начунот на кој се изразувам, зборам како да сум навиена и многу расприкажувам со рацете :D се смеам ко ке зборам, речиси 99% од денот сум насмеана, ретко да ме види некој тажна и на сите му е чудно тоа што нон стоп сум весела и среќна...чудна сум поради некои гестикулации и гримаси што ги правам :D :^)
    Чудна сум поради мојот стил, гледам да носам нешто по уникатно... и обратно од сите...
    чудна сум поради некои необични работи кои ги сакам, пефекционист сум.. чудна сум оти не јадам месо (е тоа стварно сите ми се чудат :o )
    има многу работи.. ќе надополнам кога ке си ги заприметам и другите чудни работи ахах :D

13. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Највеќе карактерот. Исто многу ама многу брзо менувам расположение, од среќна во еден момент станувам тажна, почнувам да плачам.Можам да заплачам кога сакам,и сега во моментов.Се смеам без причина, така на час ќе влезам предходно озбилна, и оп, почнувам да се смеам како ретардос, и неможам да прекинам, прст да ми стават пред очи ќе почнам да се смеам :lol:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Didi-13

Didi-13 Активен член

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    12
    Тоа што секогаш различно размислувам од другте. На пример ако едната другарка сака некој спорт или слично и другата тоа го сака, а јас сосема трето. Што е најсмешно ме гледаат како да сум падната од Марс

15. Westsiderka

Westsiderka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    21
    Чудна сум затоа што секогаш се смеам па луѓето околу мене што не ме знаат или мислат дека нешто не е во ред со мене или дека нив ги исмејавам.
    А на блиските сум им многу чудна што постојано си менувам мислење,ако вчера сум мислела денес да правам нешто,веќе денес ми се прави нешто друго.

16. Imini

Imini Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    27
    Малце повеќе сум срамежлива. :wasntme:
    Тешко се отварам пред луѓе, скоро никогаш не приоѓам прва, не ми оди од рака да започнам муабет итн. :worried:

17. hellokitty2girls

hellokitty2girls Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Го менувам скоро секое мислење во рок од 1 минута..Многу пати се предомислувам :)

18. anste

anste Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    127
    Многу луѓе ми имаат кажано дека сум чудна , незнам ни ја зашто. Сигурно пошто си имам некои уникатни принципи и правила :?:

19. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    826
    Чудна сум тоа што не јадам многу.. Сите од мое друштво сакаат палачинки, пиперки..
    Тоа неможам да го поднесам јас :x :D
    Никогаш не сум пцуела, ниту ќе почнам..
    Понекогаш од страм ќе се избунам и ќе почнам да Дткам :D

20. HplsRomantic

HplsRomantic Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    23
    Саакам свадби и невести преееееемногу! Ама ептен до претеризам! Свадбите за мене се свето и преубаво нешто и од мала сум си таква по свадбите хахаха :D