Затоа што денес можам да бидам најзаљубена и љубов да ми тече од ушите,а утре да не сум сигурна дали воопшто го сакам тој што сум.Епа чудна сум да!
Не пијам кафе или алкохол и не пушам. Не носам штикли. Не се шминкам речиси ич. Не излегувам на "fancy" места. ^ Овие мои навики не можам да ги карактеризирам како чудни, туку навики што ме прават мене.
Чудна ме прави тоа што секогаш сум скоцкана од глава до пети без разлика на пригодата, исто така што заборавам да јадам, не пушам...
значи има три главни одлики кои ме прават ,,чудна,, или постојано тропам глупости или ме боли нешто и да најглавното, заборавам да јадам со денови никогаш не сум била нормална
Чудна ме прави стилот на облекување! Понекогаш кога сум ептен металски облечена, во црно целата, со чизмите високи кожени со нитни и врвци целите, во кожна јакна и еден куп синџири, косата распуштена, со црно моливче околку очи... некое ланче со конче и се разбира- каиш со огромен костур!!! Тогаш ме гледаат како од Марс да сум паднала, па можеби и се во право
OCD сум,така да може веднаш да се претпостави дека сум многу чудна Плачка сум,за се плачам ,сакам да ми се зголемува адреналинот пошо само така можам да си замислувам ситуации во кои инаку не би учевствувала Сакам да си седам во гтц и да ги гледам луѓето и да си измислувам приказни за секој од нив,чисто само судејќи по изгледот.Ааа и ОбоЖаВаМ да ги гледам датите на кои се родени луѓето на Фб и да видам шо се у хороскоп. Unique LaLy
Сега ја заприметив темава. Чудно е многу релативен поим, тоа што мене ми е чудно , на друг не му е , и обратно. мене чудна ме прави тоа што сум премногу критички настроена, премногу сум саркастична , а уште повеќе емотивна. Од ова и произлегува и чудното во некои мои постапки. Барем така се имам запознаено, а и ми кажале некои луѓе.
Темава е малку чудна. Не ме прави чудна тоа што кога ќе поминам по улица 80% од луѓето ме гледаат „под око“(физички изглед, стил на облекување и сл. ). Сетоа тоа ме прави замо поразлична од другите. Убавината е во различноста. Немаше да биде интересно ако сите бевме правени под калап. Во темава ќе ви постирам линк од една песна. Се пронаоѓам во секој стих, а верувам дека и 99% од вас ќе се пронајдат. Сите сме на еден начин „чудни“, односно поразлични едни од други. When you live in a cookie cutter world if you're different you can't win. So you don't stand out but you don't fit in. Weird. Isn't it strange how we all feel a little bit weird, sometimes.
Па порано чудна ме правеше тоа што воопшто не сакав музика..поточно не слусав мн.. мозам и без неа за разлика од некои..но сега повеке не е така.. И секогаш незнам кој го сакам ..то е то
Исто и јас.Сите ми се чудат како ФБ да е којзнае што па како можеш без него ,супер занимација бла бла...
донекаде се согласувам со ова,пример,ако твоите другарки пијат кафе,а ти не,тие ти се чудат "како бе не пиеш,еее ама си чудна" а на тебе пак,чудно ти е зошто пијат... Во 99% од постовите што се пишани нема ништо чудно."Не јадам боранија"- И што сега?Некој можеби од здравствени причини неможе да јаде некои работи-не значи дека е чуден. Инаку кога веќе сум тука ке кажам дека себеси не се сметам за чудна,а некои луѓе ме сетаат затоа што воопшто несакам да одам во шопинг и несакам долги телефонски разговори(а као демек сите женски ги сакале тие две работи)...
Сите сме чудни на свој начин... т.е во нашите очи сме чудни... Јас чудна сум оти многу често мирисите ги замислувам со форма...хаха знам дека е чудно ама некогаш ми мириса на коцка...некогаш на розево ... онака мирисот ме асоцира на то...хаха Многу често имам голема желба да напрам нешто, нешто големо креативно а незнам ШО !!! А најчудно на другарките мој му е шо преееемногу ме палат машки со подочњаци незнам зошто преубај ми се !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! позз чудациии
Чудна сум и на другите дека сум многу отворена. Секогаш го кажувам она што го мислам, па и најперверзната или најпатетичната работа. Чудна сум и со некои постапки, кои се многу нормални за мене. Чудна сум и како може по цел ден книги да читам, а мене тие ми се чудни како можат да остарат само со Касни Порасни. Некогаш самата на себе си се чудам како го остварувам она што го замислувам или пак ми се чудни моментите кога се однесувам како машко. На многу и е чудна мојата желба за секс и страст, а никогаш не сум имала секс. Но тоа не е ништо чудно, тоа само кажува дека сакам внимание. Се е до психата. Чудно и е дека се плашам од вода, па језиво е да гледаш како тече и да ја слушаш...
Чудна им сум на луѓето што менувам често расположение. 1 мин се смеам, другата се мрштам, третата викам... Не сум јас крива што сум рак во хороскоп - такви сме си. Ама овие најдобрите пријателки што ми се ме научија и не ми замеруваат за моите испади
Па не сум нешто многу чудна. Чудна сум им на сите поради тоа што не сум била типичен рак, ај оди па сфати ги.
чудна сум им затоа што си имам мој свет на фантазиите и знам така да се расположам... забегавам по некогаш, ама многу ме прават среќна моите „филмчиња“
плеска в лице се шо имам и не гледам кој е и шо е, воопшто не се замарам со то шо другите мислат за мене, сакам забранети работи и сакам бурен живот
Чудна ме прави тоа што кога сум во дискотека воопшто не сакам да играм (и ретко кога играм),туку обожавам да ја слушам музиката. Знам, чудно е тоа за млад човек, да не сака да игра во дискотека.