Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што ве прави чудни?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Belen, 23 јули 2010.

1. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Тоа што и најтешките ситуации ќе успеам да ги разведрам и да ги претворам во смешни.
    Тоа што понекогаш сум занесена во своите фантазии.

2. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Гардеробата
    начинот на однесување
    вкусот :rock:

3. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    чудна сум затоа сто сите кои ме познаваат немозат да ми го доловат карактерот немозат да проценат како реагирам во повеке ситуации безразлика сто ме познаваат доволно долго и сите ми имаат казано дека претставувам загонетка,еве јас лично како и секој би казала дека имам многу едноставен карактер но често си градам некоја бариера и доколку некој си помисли дека ме знае како селски буквар јас му показувам дека немозе да манипулира и дека немозе да ми ги користи слабите страни зосто ги немам 8) не се разбира дека секој има но некој не ги показува.Татко ми секогас казува: батерфлај е најслаба кога се показува како многу силна! детс рајт

4. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Не сакам да се шминкам
    Не пиам кафе
    Сите тажни и депресивни моменти можам да ги направам интересни и смешни.. :)

На J.Ivanoska му/ѝ се допаѓа ова.
  5. WhiteButterFly5

WhiteButterFly5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    69
    постојано се мијам раце. :D
    што и да допрам не ме држи место,, веднаш се бара водата :D :D

6. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    249
    Јас сум чудна целата како појава |(

7. wild.cat

wild.cat Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    28
    ме прави чудна тоа што некогаш во најјжестока кавга знаам онака баш да искулирамм хаха и за некој битни работи што би рекла да ги ставам во небитни и да се одморам малце.. а исто така ме прави чудна со тоа што некогаш јазикот побрз од мозокотт :?: :D

8. kika13

kika13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    104
    Спичлес и мене ме прави чудна кога се смеам на се и сешто :D :$
    Чудна сум што не јадам никакво друго месо освен пилешко и риба другите меса ми се :puke:
    Чудна сум кога ќе почнам да ја критикувам дада во облеката а никој друг тоа не смее да го направи :D

Има уште ама сега за сега само тие ми текнуваат :D :D

9. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Чудна ме прави тоа што имам 22 а изгледам како 12 :D ;(

10. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Сето ова што го вброивте во „чудни“ јас би рекла дека ве прави посебни и поинакви, а ако си поинаков не значи дека си чуден. Како и да е, еве што мене ме прави „чудна“:
    се дружам со повозрасни, а ако сепак најдам друштво на моја возраст тоа се најчесто машки;
    повеќе си го сакам кучето од некои луѓе кои би требало да ми се драги;
    сакам секогаш да сум тип топ средена независно дали одам во продавница, на кафе, на училиште итн;
    често кога сите заинтересирано муабетат нешто што мене не ми е интересно, летам со мислите, а сепак ако нешто ме прашаат знам за што се зборувало...(и јас се чудам како ова ми успева)
    страшно сум одговорна, ако нешто треба да се направи/донесе денес, тоа се прави/носи денес. И секогаш кога покажувам колку сум одговорна добивам некој поглед „уау како ти успева“!!

На Kristinna92 и crazylady им се допаѓа ова.
  11. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Многу луѓе са ми кажували, дека сум чудна... слатко чудна. Маж ми особено скоро секој ден ми го кажува...
    Незнам точно што има во предвид, затоа што јас мојот характер не го гледам за чуден... си го имам скоро 23 години и сум си навикната со него :D ...
    Както кажува тој, секогаш имам отговори на сите прашанија... Дури и да не го знам точниот отговор, си измислувам јас некој забеган отговор како приказна... и секогаш се смееме...колку понекогаш сум забегана јас самата :D

На MarchelineAmaru и Hipica им се допаѓа ова.
  12. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Па, веројатно сум чудна со самото тоа што ретко што ме чуди :?: ...

13. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.763
    Што не се смејам на комедии, туку на хорори :wasntme:

На mackica1, MarchelineAmaru и Pelikuna им се допаѓа ова.
  14. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Чудна сум, многу сум чудна.
    За моите проблеми сум многу јака и стабилна. Со цврст карактер.
    Проблемите на моите блиски многу повеќе ме погодуваат и ме разнишуваат.
    Многу потешко ми паѓа кога гледам како на некој му е тешко. Многу при срце си ги ставам работите. Многу сочувствувам.
    Кога сакам, премногу сакам, не само дечко... туку сите што ги сакам, не знам да сакам доволно, не знам да сакам малку. Знам да сакам премногу, а со тоа ги гушам луѓето.

Друго, на толку емотивна особа како што сум јас, не знам колку другите приметила, ама јас знам да бидам себична. Некогаш ми треба премногу внимание. Премногу љубов и внимание барам. Претерувам дури.
    Не знам, има уште многу работи, ситници кои ме прават чудна, чудни работи на кои размислувам, чудни ситници со кои се оптоварувам.
    Само едно знам, тешко им е на луѓето околу мене.

15. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    На некои сум им чудна што не поднесувам печурки :puke:

На Lali-Esposito му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.366
    Ми кажуваат дека сум чудна кога правам некои работи, кои некој друг тешко дека би се осмелил и поради моите сфаќања за животот. Кога сум во дискусија со некои пријатели, кога дискутираме некои побитни работи, ретко со некој го делам истото мислење, па ете тоа..
    И на многу луѓе им е чудно тоа што прво јадам благо, па после солено, скоро секогаш!
    А физички ме прави чудна веројатно тоа што едното око ми е чисто зелена боја,а другото делумно сино...

Зборов чудна е безвеза по неколку пати повторување. :lol:

17. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Што можам да поминам цела недела без да испаднам некаде гледајќи филмови ол деј ол најт.

Можам со минути да се загледам во некоја точка и не можам да го тргнам погледот, како опседната :D

И порано бев чудна оти играв кантер по 9 часа во ден, и точно пред година и пол реков доста беше, и неам заиграно од тогаш :lol:

18. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Same,и она што го направив пред година ипол а тоа е да издржам пет месеци без пц.Се пореметив :fubar:

19. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    како прво чудно им е на некои за тоа што идам на женски форум
    чудно им е што неам фејсбук, тоа што идам 5 пати у теретана за да се мачам, тоа што не пазам на исхрана а у добра форма сум, чудно им е како можам да испијам 10 турски кафиња дневно со мерак и тоа итн итн итн

20. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Тоа што ако немам потреба,можам и една недела да не излезам од дома.
    Tоа што можам да го пресипјам цел ден и пак да не бидам наспиена. :tmi:
    Тоа што немам фб на некои им е чудно. :^)

А мене ми е чудно што многу луѓе ме споредуваат со Антонија Шола.На нејзе сум им личела. :?: