Во моментот ми треба да се изгубам од ебанава ни држава и да не се вратам....ете тоа ми треба во моментот ... со мојата љубов секако
Работа.. ако не најдам наскоро не ми бега белата кошула, ќе полудам дома веќе. и пари за да си го средиме гнездото со саканиот и да заборавиме на сите разделби до сега тухх бре колку сум скромна п.с и едно сукало за идната свекрва
добра перница убав кревет ,топла соба увиткана во кебе и да спијам лајк фор евер! прајсле за вакви денови хахаха
работно место ми треба под итно...ми треба некој ден мир и тишина ко во санаториум ми треба детска соба за керка ми која никако да ја започнеме...ехе ако пишам што се ми треба ке ја окупирам темева па ке мора да ме блокирате
Во моментов ми е потребна една планинска прошетка за малку да се опуштам од сите стресови. Добро би ми дошло, но со времево наше... :'(
Solja topol caj, zavitkana vo kebence pokraj nekoe kamince vo pridruzba so decko mi bi mi doslo mnogu ubo no nazalost ne e tuka
Потребни ми се феминки кои ќе објавуваат и на мојава тема паа.. еве линк од темата: http://forum.femina.mk/threads/Сакам-да-го-купам-па-ми-треба-совет.22600/