Некаде на некоја Планина , покрај топол камин да си седнам на земја разговарајќи си со него , да наздравуваме со чаша црвено вино ( само штета што тоа беше некогаш ) а проклето ми фали и треба и моментално , да не се лажеме
Да дојде некој и да ми приложи факти и докази декa беспотребно се секирам и нервирам и дека се е во ред, па да ми падне овој камен од душа, не можам да дишам, аман веќе! Крај да му се немало на проблемите, еден по еден, па и неколку во исто време. Тајм аут, пауза! Сакам да се одморам, саксм да се наспијам
Една гумичка што брише мисли, да си го средам хаосот во главата, инаку се си имам, не сум многу захтевна особа, со малку се задоволувам.
Мотивација да се вратам онаму кај што застанав,вежбањето и оформување на телото, баш периодов се заседов чкембе чорба не ми е рамно.. вааа хахахах
Бел лист хартија на кој ќе ја истурам целата инспирација и ќе се ослободам од потребата метафорично да се изразувам...
иии истооо овие долниве (крајниве) мислам болка упм се напив аналгин пред 1 сат и нишооо и само туку глеам да не сум потечена као бумбар
Мислам дека не постои човек на светот што имал повеќе мака и дал повеќе пари на ЗАБИ! Значи најгрди заби во човечката историја имаме генетски, и сите до еден ми се пломбирани! Овие предните по 2-3 пати пломбирани, и ете сега конечно почнаја да откажуваат. На предна двојка извадов живец неодамна, а сега ете и кецот почна смртно да ме боли! Ова не е хумано. Блазеси му на тие што си имаат здрави заби. Кај и да е за некоја година вештачки ќе ставам. Навлаки нешто... Не се живеј вака
за најгрди и најпроблематични заби не кажувај исто и јас кај мене многу се проблематични исто 1 и 2 абе незнам колку пати ги имам пломбирано и еве сега пак треба да одам па 7 на пола излезени и мислам ќе ме пукнат 2 год си играт со мене и јас знам дека тоа ме чека ВЕШТАЧКИ