Во местото на живеење(кај мама) недостига една куќа за јас со маж ми да си живеам Шала на страна, искрено не мислам дека нешто недостига, има вишок заинтересирани за туѓите животи,но на игноре па нека бркаат муви. Во местото на живеење(кај маж ми) недостига повеќе цивилизација, а има вишок километри до центар(под итно треба да се скрати патот некако ). Исто така има вишок мир, премногу тишина понекогаш ми удира на психа кога сум сама дома офф Некако многу теми се испорасипаа ради Палестинецот(вон функција е опцијата бан???)
- Културни луѓе - Аква Парк (убаво би било да има за во летен период) - Патека за велосипеди - Луѓе со малку мозок (значи од општа култура зарем во 6 часот наутро во недела треба тој да буши во станот нешто , па луѓе бре не ме остави да спијам ) - Повеќе маркети - Некоја слаткарница поблиску - Чиста околина - Некое паркче за шетање - Кафе-бар И уштее многу нешта....................
Струга е за никаде а требит да имат едноставно: ~Повеќе Маркети ~ГОЛЕМ Трговски центар ~Кино ама да е голем ~Чиста околина ~Парк за шетање ~Културни луѓе! ~Да има повеќе луѓе ~Да се тргнат албанцине -.-' ~Автобуси ~Огромен шопинг центар (секако пониски цена) ~Mc Donalds ~ Плоштад ~Патишта без дупки ~Болницата и здравниот дом ~Базен (и отворен и затворен ) ~Море ~патека за возење ролери, велосипед и многу нештаа -.- !!
Патека за ролерки,повеќе бутици,повеќе кафичи,современ здравствен дом... и уште многу многу други работи
прво и основно патишта,паркови и зеленило патеки за велосипеди патеки за ролери огромен трговски центар (оти стариот е во фаза на распагање ) поголема вработеност современа болница како што доликува и докторите да се наместо плоштад убаво големо кино и уште многу други работи
Добри и културни луѓе,што не пљукаат по улици и што не фрлаат ѓубре насекаде,и малку воздух за да дишам затоа што се е наццкано зграда до зграда.. може и по некое дрвце нема проблем за свеж воздух и плус за да не ги гледам комшиите од спротивната зграда на 10 метри од мене како си седат на тараса..