mi se jade i mnogu mi se spie a do cetiriipol sum na rabota moram da izdrzam a srceto mi preripa za spajne.
ми се јаде како и секогаш и ми с еигра со едно мало детенце што ми дојде сега нма гости андреј оооо ќе ги изедам од што го сакам
Во моментов сакам да си ги облечам новите сандалки , да е живо моето муце и да излеземе надвор, јас да ги шетам сандалите а муцето мое да ме шета мене, да мафта со опашката, да собира прачки и пластични шишиња, да трча по деца...да си купиме вода од трафика, јас да пијам од шише а она од моите раце, да ме лиже со лигавиот јазик, да остави траги од шепите на моите бели панталони... сакам да не се нервирам , да излезам со неа и да се релаксирам , да си дојдеме касно , топка сладолед за мене,топка сладолед за неа...и после тежок бил животот кучешки... јас на кревет, она до кревет...да заспиеме пред телевизор... Ми недостига мојата муцка, само она во вакви моменти можеше да ме расположи.
Да седам и да пеам... баш тоа што го правам, иако имам храна до мене, уклучен болјер, и малку време до излегување.
во моментов се ѕверам во монититор и се мислам дали да му пишам на симпатијата...и се чудам чив е бројот кој ми титка,ѕвони