Ми се црта ќе пробам нешто на компјутеров да нацртам да видам дали пак ќе ми успее како претходно,тешко е да се црта на компјутер,особно што е ограничено во однос на боите и невозможно да се направи/ создаде светло-сенка,па така да само обично колку да се долови делото во однос на бојата.Па може и без боја,како скица ете тоа ми се прави во моментов,иако од одамна не сум седнала да нацртам нешто
оффспринг те молаааам смири с еќе си наштетиш на тебе не вреде да се нервираш толку.те молам соземи с ебарем малку....
оффспринг те молаааам смири с еќе си наштетиш на тебе не вреде да се нервираш толку.те молам соземи с ебарем малку....
Јадеее.... Аман веќе,одам во супермаркет,гледам едни луѓе купиле 4 чипса,4 кока-коли,а слаби...Оф леле ќе пукнам веќе И да,ми се кара со некој,би удрила некој шамар Пазееете се од мене
ми се тепа на него, ми се црка... и на крај само да ме смири така како што знае и да ме гушне.... и да заплаче со мене како што некогаш знаел
Ми се пие уште едно кафе..И одам да си сварам..Од првото никаков ефект нема..Кој е за кафе нека дигне раченце..
Ми се пие кафе,и еве пред мене ми е ајде јулие77 повели..Инаку ми се оди на шопинг денес,така сум расположена ќе одам да потрошам некоја паричка