Мислев и сакав да доработам...ама одеднаш не сакам и ме мрзи...сега ми се гушка,ми се пие некое коктелче и ми се часка со интересни луѓе...
ВО моментов сакам да одам и на бившиот дечко даму залепам 5-6 шлаканици..се оставив за него ..се скарав со другарките поради него..дома изгубив поверење кај моите..и тој накрај ме остави..и ми рече дека се кае што бил со мене...и дека сум му одвратна и незнам што уште..плачам и пукам од нервоза...незнам да е тука пред мене што би му направила...
Ми се оди на некое пусто место,само да има вода наоколу,да можеме да се бањаме голи со мачорот,без никој да не види и да правиме што сакаме
Сакам да си легнам со меченцето негово што секогаш си спијам со него, да го гушнам силно и да си плачам.. Ќе биде коа ќе си легнам
сакам да сум до него и д аму кажам дека го сакам мноооооооооогу и сакам само да ме гушка сииилно сииилно како некое малечко детенце
mi se pie tursko kafe.nekoj od kolegite go zaboravil reseto i ke predizvikal pozar i sega na site vraboteni ni zabrania da varime kafe. ke umram za kafe
Многу работи истовремено ...но сега ќе си заминам на една кратка релација ...ај ќе ми годи и те како ќе ми годи
Ми се јадат палачинки, ми се збори со дечко ми(се надевам дека уште ми е, после мојот испад ) ми се оди на шопинг и ми се тепа некој(себеси поточно )
Позитивче што се случи со тебе бројче, немој да бидеш тажно и да паѓаш во депресии. Мораш да издржиш и да бидеш јака покрај се. Зарем незнаеш дека после дождот секогаш изгрева сонце? Никако да не сте пробале да бидете тажни. Он-топик многу ми се спиее.