Ja samo so edna kratka replika ke se ubacam i odam na spanje. U moj kraj duma znači zbori pr. Ne mi dumaj=ne mi zbori
Море образложувањеее..па па па...па примеров па прв просветлувачки...првиов вика: цела ноќ думав и друиот согооворник вика удри ич не думај
АХАХАХАХХА вистинааа.. Ко ја да сум го пишела, цело ретардирано. Ама глеј па вака, може многу гледишта и толкувања да има... Па ќе кажам секој со својата терапија хахахаха.
само една буква голтна, пресудна за да се поремети целата смисла на одговорот, а мене да ми го качи притисокот...ама добро е..брзо одреагира и смени...тоа е добар знак дека уште не си за спање
Ејј приметииил. Пу јазк Ама ај само ти си приметил. И онака само ја и ти ровариме тука низ форумот у 5 теми одеднаш....
ама не можеш да ми префрлиш дека приметувањево мое е типично за машко...дека баш тоа не сум го пропуштил пошто и многу други работи кажав...
Ок ок не се вади, нит па кревај его. Значиии дај од то ресаните и не мудрувај многу.. Плус не биди себичен, и мене ми се јаде благо
его не кревам. не е мој стил ама лостов би можел да го кренам..А за ресаниве стиже одма..једи док је свеже