Ептен ми е досадно , па се ми се прави во моментот Ама за ништо немам друштво сама сум дома и се чудам што да правам
Ми се лежи , ми се јаде тони и тони благо...па тони чипс.... Па после да си заспијам најслатко на светот.
Ми се плаче, ми се смее, ми се дере, ми се молчи... Не знам ни јас што ми се прајт... Најубо би било во моментов да не постојам, а после пак да се појавам од негде...
Ми се јаде ........ а само што јадев Овие денови јадам како вол ....... но што да се прави ПМС ме фаќа
Ми се вришти... Не знам зошто ама ме има фатено една нервоза еден гнев има во мене . Сакам да се исзразврискам да ми помини... оти па можи и некој невин да настрада..
Многу ми се сака да сум далеку од тука , во кратко летно фустанче од кое невино ќе ми ѕиркаат разголените колена . Топол ветер , мајско утро , безцелно да чекорам низ полето , додека некој сосема непознат потајно ме набљудува со таинствен поглед и распламнета желба за жежок секс . Замислува како водиме љубов таму зад куќата , со поглед да ме соблекува , фантазира како нежно ми го подига фустанот и бавно влегува во мене.Нашите тела се споени , горат , дишат едно за друго ..водиме љубов , страсно како никогаш досега , долго и неуморно.Ме бакнува по градите , вратот...тоа ми се сака сега веднаш ..
Сакам да фатам рака на еден мој близок пријател , тоа толку ме смирува. Сакам да ме ислуша баш за се и да се исплачам на негово рамо како некогаш ! Е баш тоа ми се прави во моментов .