Ми се мава во вреќа бидејќи не сакам да натепам некој. Аххххх како можев да изгубам глава по него. Кога тој само ми се смешка,а не сака ништо да превземе. Зошто сум толку затрескана во тебе. Зошто?!?! Можеби зато што си згоден,убав,добар со неодолива насмевка ?!?! Дали е поради тоа Аххх не не морам да оладам. ТОЛКУ ПРЕСТАНИ !!! Аххх ќе се изедам.
Си мечтаам за нешто недостижно од типот,кус џинс,маичка на бретели,каубојки,реј бан,несмасно собрана,благо виткана и лелеава коса,зајдисонце,некаде во Австралија...во кабриолетче и да 'одјавам' до кај него на нежности и безобразности! Ииииих ептен сум романтична,ама ми се сака па... http://www.youtube.com/watch?v=qYHQ8JE0 ... re=related
Што знам. Ми се седи на компјутер, ич не сакам да станам да цртам ликовно уфф За цел ден само научив една лекција Историја и толку Знае некој вака да црта, за помош?
ми се оди дома ме боли секое делче од телото но дома сакам да изигравам домаќинка да подзачистам и да направам ручек некој убав така не се на брзина да јадеме ...
Да си одам одма од работа да си легнам,ручам да се спремам за излегување,ама во друг град да шетам по бутиците да си купам чизми и некој ситници и така задоволна вечерта да ја завршам во кафана со добра македонска музика,вечера и вино.Сакам да си се поднапијам колку за расположение да пеам и да си се смеам.Ми треба опуштање.