Во моментов како сакаммммм да си легнам во креветче со дечко ми и знаете шо да си правиме ама ми преостанува така напалена да чекам да ми пројде циклусот
што ми се правииииииии...???!!!! Сакам да се карам со дечкото ама онака убаво.Ми доаѓа да го удрам толку силно, и да ѓи отвори очите и да не лета како мало дете по сладолед.Некои работи треба добро да се размислат дали да се прифатат или не...
А да ти предложам, да се караш со него, ама на српски? Гарант побрзо ќе ти пројде нервозата и лутината! Башка, добро е за линија бе. Иде лето!
Женулче, брзо кажувај тоа рецептурата за карање оти ,како сто ми е дошло,ма можам и на индиски ,турски,шпански да се карам...све ми лежи сада .....а викаш добро е за линија а ???? дааавааај
Тврдам! Се што треба е да сте шо помалце облечени, да имате кревет, додуше не мора бе! Еј, може да додадеш и нутела у карањето! Ама не претерувајте, сепак за линија се работи.
Ми се јаде сладолед од мегдоналс...после гирово сто го изедов со дечко ми...а мозе и една ладна кока колаааааа..ммммммммм
Сега ми се шета, така убаво да се изодам, да не го осетам дека минало времето со добар разговор, со особа која ми е драга а иодамна не сме се виделе. А, потоа така смрзнати од ладново со црвени носиња да седнеме некаде и да се напиеме топло чајче.. ама денес од ова ништо не бива, ајде можеби другиот викенд.
И мене ми се шетаааааа. Штета што не сум Охрид да си шетнам покрај езерцено И да си седнам Кадмо на кафенце со пријатели кои не сум ги видела 3 недели
Мнооооогу ми се спие, ама морам да пијам кафе за да останам будна и да поднаучам нешто, сакам 10 каааа ништо помалку
ми се спие али бидејки се заиграв добро со покерот и гледам 5;20 ке си го почекам дечкото да си дојди од трета смена работа па да си легнаме заедно
Ми се оди на шопинг во Солуууун! Космос,Икеа,Керфур,Џамбооо Ајде уште 2 дена па ке бидам таму за роденденов мој