За почеток ми се вришти! Онака, гласно, гневно, поради вишок енергија. Па потоа силно да се развикам и распеам: Good day. How do? And I send a smile to you Don't waste, waste your breath And I won't waste my hate on you!
Ми се пали цигара, ама многу ми е непријатно пред моите да пушам, иако знаат. Ми се лежи на плажа и ми се пие коктелче некое. Ајде лето!
Сакам да литнам со ролерите по некоја удолница, да си ги пуштам мислите на пасење и да уживам во овој саботен ден онака развозена. ВетриШТЕТО ми ги уништи плановите.
Ми се оди во шопинг. Да си купам штикли, фармерки, сукњички, убетчиња, накит, шминка и други слични глупости... Дајте ми пари само.
Во моментов сакам да сум на работа во некоја банка....и да си муабетам со колешките.....абе да не ми текне за дома..... после пред одување да поминам нешто да си купам за мене малку шопинг и ќе бидам задоволна....а не вака како паразит...ПРАВ ПАРАЗИТ!!!
Искрено, да знаев ќе го направев, ама е се трткам-врткам-прткам и везе си немам. Мотивација: ска. Расположение: „х“ во минус. Атмосфера: 0та негатив. Психо-физичка состојба: ледена епоха. Финансиска состојба: шворц. Заклучок: ј*боше мене одавна. Препорака: 1. консолидирање, пре/ре-групирање во параИнтелектуална формација, 2. подривање на темелите на објект, локација: булевар "Илинден" 63а. 1000 Скопје 3. подривање на темелите на објект, локација: Бихачка 8 4. превземање на власта 5. примопредавање на власта, церемонија, организација, локација: Шутка, евентуално Идризово 6. во процес на осмислување.