евааа дај прати и навам , ние немаме од октомври месец коа направаме само тоа се јаде ден и ноќ леле што ме настрвивте
Колку ми се јаде ајвар немам дома последен пат купив готов ама небеше како домашниот. Во моментот ги бројам минутите до завршувањето на моето работно време
Ми се граба Мила, ми се штипка, гњави, бакнува а она да ми вика остаааааај ме бе мамооо, досадна си! Е тоа ми се прави!
Очите ми истекоа од толку многу што ми се спие. Мхмм... едвај чекам да се фрлам врз мекото креветче и да си заспијам како ангелче.
Би се спружила на некој кревет ама подобро не. Би се возела со точак ама премногу сум уморна од него. Би јадела нешто благо ама нема што. Би гнавела некој ама нема кој....
Ми се оди на журкаааааааа, некаде кај што има луѓе, гужва. Да се буткам и да ме буткаат, да се испокарам со обезбеџење оти не ми верува дека сум полнолетна - проблем прават луѓево за еден месец, мислам глупости - ех........ Сакам коктели, сакам гласна музика. Ми се играааа. Аха, еве тргнав... во моментов, со штака. Хир ај кам хир ај гоу е работава. Од едната во другата соба.