Прашањето е што НЕ ми се прави Ништо, само би го гушнала дечко ми и би спиела цела ноќ покрај него...Тоа ми е најпотребно во моментов....
Сакам да сум во некој парк, планина, каде било во природа... едно ќебенце под мене, сокче, некои грицки, овошје до мене, музика пушена и јас со очите низ цвикери вперени во небо. Така сакам денов да помине.. и една книга може... мобилниот да го загубам на некое време, пак одеднаш од нигде-никаде да се појави.. да ме најде .
Ми се седнува пред тв, да си гледам тв. До мене јаготчиња, црешички... И јас така си седам, си лежам, си џабеам... па зимам да си прочитам некоја книга. Мх,мх. Мерациии! АМААААААААА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ; јас мора да читам за глупиот Дон Кихот по трет еб*н пат. Заклучок - ми се иде да го запалам тој што наложил сите да полагаат државна матура.
Ми се оди на плажа ајде планот за во вторник ми беше ама зарем може да има лето,а јас да не се разболам, мислам тоа нас со летово ритуал ни е
Мене ми се игра бре човече! http://www.youtube.com/watch?v=4gH-qFeRa7E Спојлер Да не ми беше креветов пуштен ќе станев и ќе си заиграв!
Во моментов...... леле луѓе незнаете како ми се јаде .... ама пусто ме мрзи да станам и да си направам нешто (по интересно ми е на Фемина ) би изела се живо и диво