Ми се јаде бурек со месо и јогурт од она фурничкана у чаир(до душа и од маалскана не е лош,ама ич) и ми се муабети со моето животно гуру.
целл ден би си кулирала вака со кафенце цигари сокче после ќе се ставам под туш и така доволно ми е тоа за денес ми се иде на шопинг бе, доста ми е од таа мајка ми.. не ќе трошам пари за облека на секои две недели ајдеее ми се иде у тоа грчка да им покажам на грциве,али фино лепо ќе си почекам до крајот на август и да! ми се идее у некоја планина така на крајот на светот ама ништо да нема,човек да нема, со него да го сакам и да го милувам, да му викам и да го нервирам
Потпис ставам под она што го пишала Лилит, односно првиот дел - ми се јаде во чаирска Фурна па би да играм ластик малку, да ја елиминирам тоа симитката која би ја изела
Ми се смее. Ми се сака среќа за нешто мало но несекојдневно, како на пример... сакам да најдам мало желче, или да видам верверички да си играат на дрвја. Ми се гали со мачорот, ама забегал по женски, пак го нема неколку дена.
Сакам на плажа, со моето златце.. Сакам чоколадо ама ме мрзи да се симнам да купам.. Сакам фб ама го нема..
Во моментов сакам да заминам некаде далеку,далеку од овде,далеку од сите каде што на мира ќе можам да си го живеам животот!!!!!!