Во моментот сакам да сум до него и да го земам со нешто тапо ептен јако по глава.По тилот.Да ѕвекне онака и да има џумка една недела, да го боли.Како куче да го воспитам да го почитува својот господар.
Во моментов дефинитивно ми се оди некаде даааааааалеку ..да не се вратам до крајов на летово. Ма сакам песочни плажи , коктели , сонце , море , ммм милина
Ми доаѓа да ги попуштам звучнициве до максимум, а од нив да ечи One од Mеtallica. Да излезам на тераса и да се дерам најгласно што можам, се дур не почувствувам болка во грлото. Тоа е лекот! http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc
Ми иде да искочам надвор да ја кренам горе главата кон небото да ги раширам рацете и да викнам силноооо,а ветрево како што дувка прекрасно да ми го обвива цело тело...
исто само не во кафана туку во некое кафиче со дечкоми 2та јас да трескам вино дури можам после да трескам глупости тој да се смеј па да идеме вкревет (кога сум поднапиена сум најопуштена ) абе свашта ми иди на памет...
Ми се вози еден ваков Односно да ме вози некој секси маж, со многу мускули, црн по можност Ахх да го почуствувам воздухот на моето лице, срцето да ми чука со 500 на саат.. Да се плашам од брзината со која се движиме , силно да го стиснам, да ме одведен некаде далеку, да бидеме сами Ах, someone ?! ...Забегав знам.....
Мене па доволно би ми било само кафе И да гледам секс, и да гледам град. Спојлер Да не се сфатиме погрешно