Хаха во 04:18 ам освен што ми се спие, ми се гушка некој ми се пие и топло чоколадо кое ме мрзи да го направам
Ми се вежба зумба сега во ниедно време е браво, алал да ми е луѓе спијат, јас се повампирувам што да правам, вишок енергија, не можам да спијам
И мене ми се спиеееееееееееее,а треба да се пакувам,утре да си тргнам Еден сон да манам барем еден сат,ќе ме одмори...
Ми се спие а требе да се пакувам, ме мрзе страшно, ми се јаде, а требе салата сама да си правам.. Ногу работи ми се прават, ама ме мрзе, и беше шо беше, станувам сега, бар нешто да направам
Ми се патува некаде, со воз. Јас и тој сами, а надвор сакам да истура дожд. Потоа да се сместам во една од фотељите во Старбакс и да пијам топло капучино.
Ми се јаде нешто калорично..сакам лазањаааааа плус ми се пие многу водка,бело вино,мартини.......сакам да се напијам до бесвест,ама за жал не можам од терапијата што ја примам
ми се прави снешко! Да да, верувале или не со моиве 21 (скоро 22) мене ми се тркала по снег и ми се прави снешко! Штета само што ми фали снег
Сакам да имам жежок секс! Да го видам на некоја уличка, да го притиснам на некој ѕид и да си се задоволиме така убаво.... И да ме стисне така убаво за газо, знае он како... ама наместо тоа ќе седам дома со мрсоли, температура и црвено грло