Ми се ужива на некоја плажа на ништо да не мислам едноставно мозокот на пасење со едно кафенце и едно списание ама тоа заврши за ова лето
vo momentov sakam da go slusnam glasot na edna posebna licnost,sakam da go gusnam,da go osetam uste ednas miris i uste mnogu drugi raboti...iako donekade toj ne go zasluzuva toa :/
Да имам можност да ja гушнам, само да ја гушнам и никогаш да не ја пуштам, една мнооогу драга личност И одеднаш да ми заѕвони телефонот и таму да видам дека ме бара наставничката по фолклор. Секогаш кога ми се јавува или ми пишува порака тоа е нешто убаво, така д ане бирам што би ми кажала...Ама толку многу сакаммм...
... ...би сакала еден нежен допир за рака и мала,прегратка......од некој што многу го сакам ама за жал тој не ме сака......уфффффффффффф..........................сеуште ми недостига,се од него....за жал...
Ми се лежи. Сакам да се покријам со некое ќебенце, да листам теми низ форумов и да слушам џез во позадина. Сакам да ги облечам најшироките пижами, да ја врзам косава во несмасна пунџа, да облечам чорапи и да останам така цел ден... Ама пак кога ќе размислам, денов иако тмурен и намрштен, би можел да биде доста продуктивен. Епа ќе го искористам .