Mи се дериииии!!!!!Како сум нанервирана Ми иди да појдам на планина да земам една палка и едно фичо со мене,да се дерам и со палката да го кршам фичото
Ми се плаче веќе се уморив од се ......... Мислам дека треба се да ставам на игнор ....редно време е да престанам да се нервирам ова нервозава стана дел од моето секојдневие ....Ми треба одмор од се во права смисла на зборот ама баш од се
Ми се троши енергија. На било кој начин, било каде . Пример, ми се искачува по некоја планина. Со огромен планинарски ранец на грб, топло чајче во термос и дебела јакна на мене. Ах, сакам. Многу сакам!
ми се пие кафенце,блачко ми се јаде и сончоглед мх мх и се тоа со муабет со некого аууууууу ми треба некој за разгово
Во моментот ми се јаде милка или некое друго чоколадо но ме мрзи да одам и да проверам дали негден дома има некое чоколадце да си изедам
Ми се седи покрај море. Тогаш умот ми е најсмирен, мислите ми се чисти, неконфузни, позитивни... Да ги гледам птиците, да ги хранам, да ги слушам брановите, да го почувствувам мирисот на морето, да ги исполнам градите... Да отворам книга, да се изгубам во нејзините 600-тина страници, во свет далеку поинтересен од мојот.