Знаете ли од кога само немам гледано телевизија? Не се зезам, сега кога подразмислив, јас стварно одамна немам гледано нешто на тв. Кога ќе уклучам лаптопот секогаш го пуштам телевизорот да ми збори нешто во позадина, ама никогаш не пратам што и како има. Онака само бледо фрлам поглед колку да одвојам очи од монитор и тоа е тоа. А да не зборам за филм некој од кога немам гледано. Уште од летото. Воопшто не сум некој movie addict и прееееееееееемногу ретко симнувам и гледам филмови, и тоа кога ќе ги пуштам уште во првите 15 минути ме фаќа сафра и исклучувам. Дефинитивно ми треба доза од некоја добар филм, сето ова пропратено со голема и мека перница, чипс Доритос или Рафлс и многу сок! Тоа ми се прави! Добро сега, не баш во моментов - сигурно нема да рипнам од кревет и да отидам да барам филм, чипсови и сок, ама ете, периодов ми се прави тоа.
Уфф, многу работи сакам да правам сега во овој момент како:шопинг, пиење топло капучино со поглед накај Босфорот и да се капам во море
Пааа, ми искрено не знам што САКАМ да правам во моментов, едно време ми се јаде па гледам да се оддалечам од фриж да не се плеткам околу него Па те ми се јаде те не ми се јаде... ми се гледа некој добар филм, мм си легна да спие со кокошките А мене некако досадно ми е И нема па пустото некое убаво филмче на ТВ. Интернетот ми е shit ми кочи и додека чекам да ми се наполни за филм да гледам ОП дошло време за спиење. Утре на работа сум
Значи така ми се иде на некоја хип хоп или латино журка........... Ама баш да се изнаиграм до паѓање во несвест. Но нели тука во нашава земја тоа не е возможно од сеирџиите и душегрижниците кои нема да испуштат прилика да ти ја упатат фацата и погледот на секое твое движење. Не дека многу длабоко ке ме дирне тоа во душава ама како да ми ја рушат целата желба за журкање и позитивната енергија ( па за кој ми мој сте излегле тогаш ) Да не бегам од темава, во моментов ми се денса до бесвест......