Kaко и обично...нешто благо И уште многу,многу чоколадни нешта Никогаш сита од благо значи,никогаш Одам да си земам овошен јогурт,ништо чоколадно не се наоѓа дома во пмс
Салата - оброк, нешто слично на шеф, ама со 300 додатоци, по мој рецепт: Марула, домати, едно зелено пиперче, бело пилешко месо, варена Златна мешавина од Подравка, печурки пропржени на маслиново, едно варено јајце исецкано на четвртинки и сето тоа прелиено со домашен дресинг направен од павлака, мајонез, мааалку сок од лимун, маслиново масло, сенф, босилок, црн бибер, копар... Ете, тоа ми се јаде... ммммммм Едвај чекам да си ја приготвам!
Мене сеа едно благо турско ми се пие ама пола саат се тегавев дур да дојдам до гезвето. Сеа коонечно ќе си се напијам едно кафе
Ми се јадат пуканки! Планирам да си пуштам некое филмче за релаксација, ама не знам да си направам а сум home alone
Е Ла чика ова не ти требаше Ми се јаде...тоа и што мислам после да направам...моите специјални палачинки...
Да в и соопштам поради ПМС и поради тоа да не ве настрвам ке ги сокријам фотографиите Крофна со крем Spoiler Пита со јаболки Spoiler Домашни ЕКЛЕРИ Spoiler Киви Spoiler Многу чоколада Spoiler
Ми се јаде се,се што не можам сега да го најдам т.е овошје што го има само во лето . Мама ми вика вака на трудните им се јадело . Да си постирам јас по некоја сликичка.. Доста ќе да е Spoiler Сигурно си мислите оваа кузне колку е дебела,само во категорија Храна и Пијалоци пишува,ама не слабичка сум јадењево слабо на мене се фаќа..Пу,пу,пу да не се подречам!