Овие многу ме потсеќаат кога бев прво одделение, мајка ми ми ги купуваше пред школо. Ги обожавав. Колку само сум им се радувала. Да не бидам оф: И вакви ми се јаде... и овие ме потсеќаат на детството!
Мммм..би каснала една овошна салатичка со : јагодииии, праскии, црешни (проверени без црвчиња ) ананаас, бананче сето тоа полиено со шлаг од туба и мнооогу чоколадо за готвење мммм......
Ништо, половина јаболко до мене од прееска си стои, не е точно дека од седење пред компјутер ти се сојадува.
Пицааа!! Многу ми се јаде, како сум гладна добро би ми дошла, ама ништо изгледа ќе треба да почекам малку
ми се јаде некој чоколаден колач....или торта са многу шлаг.....мммм и ми се јаде некое свезо ладно овошје полно со сок.... мммммм сакам благо!
Лелеле како ми се јадеееее нешто така на скаричка свртено или пак една милкааааа..... или со неколку збора се што е калорично, ама никако, нееее, на диета сум
нутела ....ах.. Цела лажица би брцнала да ми се можеше. Ама ако има некој дома нека фаќа одма авион и нека донесе заедно ќе јадиме...