што и да е, само вкусно да е и си порачав сега да ми донесат нешто ептен вкусничко и чекам и чекам и ќе видам што ќе ми донесат
Све! Со В! Милк шејк од мекдоналдс! Чипс тако, со гвакамоли сос! Триаголници од лиснато тесто со печурки! Чоколадна торта! Пуканки чоколадирани, ко од Струга! Ѓомлезе, исто може од Струга! Мини жужу со пица фил или виршли! Кечап стапчиња со мајонез! Леле, бре очајно сум предменструална...
Во задно време сум со голем проблем....немање на идеја што ми се јаде...и стварно ми е проблем,се нервирам бре!
цел ден ми се јадат цреши и јагоди...ќе ги сонувам знам...ама утре по 5 кила ќе си купам...............
Баш у овој моменат, ама баш ништо не ми се јаде, се осеќам предуено и многи дебело изедов цела пица, се препив сок, се препушив цигари и мислам дека сум фул неам место ни за воздух веке
мене мајка ми ми купила цреши, ама кој да ги јаде... како што кажав, неам место ни за воздух а гоооолем љубител на цреши сум, да не речам, огромен
Би каснала од вчерашните одревери нешто... Тиквички поховани, пилешки прсти, некоја салата... Ама нема Појадокот ми е овошје!
Нешто зачинето. Ми фалат вкусови... Не знам што точно ми се јаде, ама нешто измешано... Многу работи натрупани во тањир Еве може од похованите тиквички на Шилеа, со павлака, една гоолема салата, една топка каква било крем салата, и фурнаринки... Аууу се би изела