И јас сакам ишлери и тоа премногу и мислам малку би ми било едно паковање аааууу среашно ми се јаде благооо!!!!!
MMM И тоа баш по овој редослед би ги изела Во ПМС сум (имам наполитанки дома,одам да ги кркнам,кризирам за благо)
Тост! И ќе си јадам, само чекам да помине повеќе време после ручек Spoiler Лажам идам одма да си направам
Ми се јаде се, значи од тост со помфрит, салама, кашкавал, печурки, мајонез, кечап, скара, плескавици, пилешко полнето од Вили, плескавиците од Вили, на мајка ми најубавото ќофте, на мајка ми исто најубавите пирошки и баник со месо, сирење и прас лелееееееееееееееееееееееееееее сакам се да јадам, а на диета сум веќе една недела, значи ми се јаде и сирење страшно многу со паштетка најубава од туна аргетата, и сакам милка со капини, и сакам нестле млечно, сакам јагоди елеллеел ако ме нема да пишам неколку денови значи сум си починала
^^ Aуу трудна да беше до сеа че избудалеше хахахах Ма каква диета,јади си таму што ти сака душичето..Подобро ограничени оброци отколку 7 дена диета и после ко че му седниш на сето јадење мав че го напраиш