Макарони...и ги правам сега Денес нема диета, многу ми се јаде, уствари сум дрчна, од утре пак истиот режим, иначе кам бек на килцата што ги симнав. Цк, не смеат.
Како што су на диета ми се јаде гиро... ми се јаде пицаа .. хамбургер од седмица .. два италијански оброка од МЦ
Чоколадна торта,јајца пржени со пиперки,јајчаник,тараненик,бабури,мусака,сарма,варени компири,леќа,гравче во тавче....... мммм ми се јадеееееееееееееее
Што било, само да не е месо. Четири дена месо јадам. Еден рол ап оброк со кока кола, и сладолед како би ми дошле... мх, мх, мх До душа и тој е со месо... ама компири, мајонез, кока кола... мераци
Сега ми се јаде помфрит или некое јадење што содржи компири . И мнооогу салата, ама ќе си чекам до утре.
sea mi se jade nesto od mc taka eden golem big mac pa posle sladolet ama bas od se i eden sprite lele nezz so mi e denovive samo gnetam nesto
Пастрмајлија од Пивница! Мх! Со луто пиперче, јајце и многу малку кашкавал, колку за шмек. Уф уф, со црвено винце... Ама нема! Ем нема паре, ем има диета