Душата ми плаче по сиренцето мое најмилоооооооооо, ахх Цвето како можеше срцето мое да ми го забраниш
едно 5347773578292367 милки и чоколадно млеко. Огромна пица со растопен кашкавал. Иии компирчиња, а може и гравче на тавче. И салата. МА СВЕ МИ СЕ ЈАДЕ.
Цветето од Диет Клубот?? Оууу ај ноу Д филииинг!!! Ајде не се секирај може ќе имаш среќа, па после еден месец ќе ти го даде еднаш неделно Да не бидам оф-топик прегладан сум , фрижидерот ми е празен. Нели стандард студентски живот... а како би смотала една пица, или пржени лепчиња..ма све!!! Не знам со кој памет темава ја отворав! Треба под клуч да се стави
Eдна плескавица голема како гзот мој, кромидче, мајонез, кечап, помфрит, лист марула, и свежа пупка лебче! мх мх мх
ууууууууу, се би дала за една гоооооолема порција морски плодови поховани школки, лигњи........... Aј тугоо, кај ми текна сега уф... ќе си умрам, а скапа е кај нас хранава бре
Ми се виде вкусна пастрмајлијата од Судио Ф и ми се пријаде, малку малку помислувам колку е вкусна. Не ми е далеку да отидам ама ме мрзи, а стомакот кркорииии ахх...
еден мрсен тост од панда ке заврши работа а после се знае нешто благичко било што не прибирам дај шта даш