лелееее !! темата ми се јаде торта со јаготки и шалг и јаготки може само, гиро, од Mc'Donald's : малечко слатко хамбургерче, помфрит и голем милкшејк од јагода, чоколадна торта , милка чоколадо 300г и се ми се јаде и то сега во овој момент сакам се да смачкам Да напоменам дека во пмс сум и така желбата за храна ми е уште поголема
Ани ова со чокалдово не ти требаше , почнав да се лигавам по тастатурава . Уствари муабетот ми беше дека ми се јаде шопска и одам да си направам
Ахххх лелелелелелелеле ова стварно не ти требаше, почнувајки од хамбургерот во мц, па се до слатките. А само што сакав да пишам дека сакам хамбургер од мц.. Аааааааа утре, дефинитивно го посетувам МЦ! а за враќање во некоја слаткарница, на благо.. ммммммммммм
mi se jadi sladoled i sea ke idam da si stavam dve porcii i plus ke iskrsam cokolada odozgoraaaa kako ke zaviduvaat tie so se na dieta sega leleee
nesto domasno zgotveno od mama ama nema kutrata jas ke si umram od glad mama mi ja nema odvaj ceka ponedelnik da mi zgotvi mama
Благооо Леле во последно време се нешто ме тера на благо,во кафето едно кило шеќер истурив и пак не ми е добро