леле пита со праззззззззззззззз љубовта на мојот живот, па со сиренце, па со спанаќче,ауу како би стегнала сега со месо не јадам ау ќе и кажам на баба за велигден да ми изнасука ихааа
Лудооо едноооо си ме предомислувалоооо одмаааа ... се лигавев над слика со торта амааааа ова ме победи искренооо свиткај малку од она од баба ти и за мене
ми се јадеше чоколадо овааа на меркатор млечното....па одма патики на нозе и трк до меркатор,е сеа душа ми наместо бидејки пола табла отиде
Со оглед на то шо сум во ПМС, ми се јадат многу работи Како би ги смачкала мх,мх Со еден залак би ја изела, Сутлијаш, благото на крај Срцка сум знам
Ади таа пицата шо си ја постирала има вечно да те колнам, ооооо Боже дај ми сила. И шо ми се јаде, прашањето би било ШО НЕ МИ СЕ ЈАДЕ?! Ама најногу ми се јаде една дебела плескавица, со свеж кромид, компирчиња еден тон, удавени у мајонез и кечап, и некој сос од Вили еве, ногу сол, маруличка, и тоа кромидчето по можност да биде младо со перца, офффффффф зошто, ооо Боже зошто морам да слабеам, кога едно од најголемите и вистински задоволства на светот и животот е храната, аххххххххххх ви завидувам и у исто време ве пцујам сите што се слаби а што јадите се живо и диво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ќе извините ама благословени сте и те како од Божето! Сакам и јас Ред солзи, ред мрсоли!