Ауф ауф ауф, колку се ми се јаде...абе се ми се јаде.си седам и си мислам абе стварно, дај одбери си несто со ти се јаде, ај допушти си ете бар нешто, напрај си, порачај си, купи си...ама не бре, се се се ми се јаде. Од благо до солени, и луто и кисело...аааах.зошо не сум си слабичка бе, па да можам како човек и јас се да си јадам, а не вака ако си апниш чоколатце, нема после да си апниш нешто друго...и цело време јас сум оделена од нешто благичко или соленко кое ме праве срекна. пуста дебелина бееее.Ама полека полека некако си се помирувам со тоа, иако мн ми е тешко на душата кога ќе видам нешто прубаво и така како да ми вика дојди изеди ме, а јас пусто го оставам за друг, оти нели ке се здебела. Е утре ке си јадам гиро.си кажав.и среќна сум и многу ми е гајле
Се разбудив и ми се пријаде тост, домашен бе. А мојон тостер црко ко пас, и нисмо купили нов. Ќе си плачам
Сè ми се јаде!!!! Денес не знам уште што не изедов. Благо, солено, кисело. Тапан сум. Овој ПМС ќе ме уништи мене кога и да е. Гнетам ко животно.