Со кафево кроасан ми иде некако еден од тие благите по сабајлечки. Секогаш гледам да лапнам нешто уз кафето.
Јух, што е ова со жолчките во шеќер? Нели ќе почнев да јадам, нели ја мислев, нели јадев два пати туна конзерва со зеленчуци... денес мислам на ослич филети. Нема везе што друг вкус во устава ми иде. Го мислам. Оссс-личчч. Гледајќи ја сликана од Самер.. и омлет може. Во случај осличот да не можам да го доголтам.
сега ја забележувам темава, отварам и бууммм Слики! инстантно ми се смена ситуацијата од 'ништо' во 'се што виде'
@Kukla994 знаев нешто благо дек ќе имаТ Мхмхмх,каков тарт со вишни прам јас Мојш на дегустација да свратиш
@zhap4e Жапче, жолчки вака посебно, ги двоиш од белката ги замрзнуваш и потоа ги вадиш, валкаш во презла и сите процедури и прижиш. Да знаеш само колку е слатко, ау А за денес, па испрати од осличот, и тој изгледа баш damn
@zhap4e И да знаеш дека мора да пробаш! Јас бидејќи сум повеќе по солените работи, така придготвени, потоа само со сол ги јадам, не сум пробала пример со шеќер да видам какво би било, дека некако ова повеќе ми спаѓа во солената категорија
@Summerlover, ами солената верзија и ќе ја пробам.На неа и повеќе мислев,само ме интересираше постапката. Инаку... во презла и пармезан и некои зелени мирудии Благава верзија, не би.