Нешто поховано високо калорично. Пилешки прсти. кашкавал похован, пирошка. И на страна може тартар сосче да има
Што сè не згнетав и уште на што сè не мислам. ПМС дрма, ама јас се дружам со трето турско (вклучувајќи и две 2 во 1 за последниве 24 часа), ехеее... ноќта е моја.
Palacinki so meso https://coolinarika-cdn.azureedge.n...6f593f944b0fde8b4db488426ff456_header.jpg?v=2 Se utepav od jadenje vo Slovenija. Preubavi se.
Кога ја отворив темава, ми се појави пост од Самер со слика од чоколаден сладолед и ми текна на сладоледот од црно чоколадо во Дежа Ву. Ете тоа ми се јаде.
@Ketchup А сега кога ми стигнаа твоите нотификации и на Ејнџл @fallenangel, се што сум постирала, повторно ми се пријаде Чирс чикос
Ѕиркам и се стрвам од сликиве полни очи празна маса, уста и стомаче.. Инаку во моментов ми се јаде тури потпечи.
Преска бев во Ројал и не ми се верува дека ја оставив другарка ми да јаде, а јас не јадев... демек кинеско ќе јадам после. Значи, нееее, сега да ми е еден Криспи чикен пред мене, за една секунда ќе го снема. После, ми се јаде речиси цело мени од Ла Пуерта, па поховани работички како кромид, кашкавал, зденки, пилешко и слично. Кинеско би јадела опет, тоа ми е секогаш на мени. Благо за чудо не ми се јаде, најверојатно дека го имам дома. Секогаш ти се јаде она што го немаш при рака.