Убав ли е сеа? Неам сто години јадено од него. Ги обожавав како мала овие И малите и големово пакување, ама одамна вкусот не е тој
Катастрофа е. Најдобар крем моментално кај нас е Лино и тој од Кам што им е околу 120 денари. Мислам дека од истата фирма има и чоколади во Кам.
Мене ми е многу убав кремов. Не се сеќавам баш порано на вкус точно каков беше, може и затоа ми е убав. Лино со сецкани лешници е фантазија да. Леле луѓе а нутелава не можам да ја поднесам кај нас. Глеам пишува дека ја произведуваат во Полска. Во Германија на теглите пишува дека во Германија е произведена и многу ми е поубава нивната. Башка што е поевтина од оваа кај нас. Е имаше порано еден крем во Стокомак нешто со Л почнуваше. Е и тој многу ми се свиѓаше. Ама мислам дека го нема одамна веќе. Иначе рајт многу беа добри овие да. Јас така ги јадев без леб, сигурно и ти.
Освен тие два што ги набројав, другиве се канта. Нутела одамна не е убав крем. Лино и германскиот од Кам се далеку поубави.
@$ophia еурокрем јас без леб само го јадам не леб никако не ми иде, изглеа ја сум само вака што не може да ја смисли таа комбинација, бљак @Компир Манџа тие на Алпико од Кам ми се најубави, посебно оној у мала тегличка, што се осеќа лешникот
Те разбирам меѓутоа може да се воздржиш до утре. Лошо е за стомакот да се јаде навечербез зафрканција