Значи долго време ја избегнував темата, затоа што сум најстрвната особа, ама сега ете морам да пишам дека ми се јаде многу многу најмногу бело чоколадо мммм
епа кога ни го даде нас на темана 2-3 реда муабет и ти го изедовме...сега нема за тебе аааа да и ми се јаде бадеми и фстаци и кикирики и ми се пие алкохол со нив
Не ми се јаде ништо само ми се пие еден лаааден сок од портокал со цевка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Све ми се јаде,што било,треба да добијам и не одбирам многу хехе,па после три чоколатца банџи еве сеа ќе јадам ишлери,ајде повелете
Па само твоите две-три компирчиња ми останаа ама не се доволни Уште сакам Ама сега стварно ќе се карам со брат ми, да отиде и да ми купи, кој ќе оди во 00.00 часот, којзнае што ќе си помислат луѓето :?
ај почекај малце емче-кремче ко ке ми останат уште три-четири тогаш да дојдеш,хеххе,иначе кога идам на форумов и ти го прочитам името стално ми текнува на еурокрем,и нормално ко ми текне ми се пријадува
Нели, синоним сум за јадење кога бев мала многу се лутев што така ме викаа, ама сега ми е некако интересно Ајде кога ќе стигнеш при крај, викај, јас додека трепнеш сум таму