Абе СЛАДОЛЕД ми се јаде, од кога викам и никако да сматам, ама нема да ме остават џабе викам јас, кога ќе ми смати мама пет-шест збора дека е ладно и дека сега не се јаде, нема да ми текне на сладолед до јуни.
Охххх ми се јаде голема пионир чоколада со лешници... И еден сендвич,ребраст чипс и гумени бомбони Харибо...
ауф, цела ќе ја изедам ! И ич нема да ми биде гајле за милионските калории што ќе ги внесам! И после 3 дена нема ништо да јадам ))))))
Ќотек може? дека сум јадела ко пиле и по многу малку ме караат дома ама што да правам кога немам апетит ете во моментов ништо не ми се јаде се заситив со една чаша сок од пред еден час.
Кенди имам рецепт за овие!! Не сум ги правела, ама лесно се прават и би требало да се вкусни Да не сум офф топик, мене сега ми се јаде парче лазања, така мрсно. Со една чашка винце црно...Мераци...
Старфиш ако имаш рецепет ако тие на слика се бомбици напиши го рецептот во соодветната тема во Рецепти па можеби некоја феминка ќе го употреби и ќе каже какви биле. ______ Сеуште ништо не ми се јаде, можда можам да подкаснам еден цитрон сосила (само да не ме масираат)
Сега во моментот тркнав до блиската пекара си купив топло лепче и сега јадев салама,маслинки и сиренце се напив водичка и палам цигаренце ама убаво ми дојде.