Што ви сметаше после породувањето?

Дискусија во 'Бебе' започната од NEA, 12 септември 2019.

1. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.456
    Допаѓања:
    6.994
    Mene za ova svekrva mi niti eden komentar ne mi dade samo kw prasa kako sum i toa e. Ali majka mi me pukna sekoe nejzino javuvanje e povrzano so doenje,.a ne dojam od prv den. Bebeto e skoro 40 dena i vcera mi vika sto praite vikam eve pie mleko, na sto me prasuva a samo mleko li mu davas ? Mi idese da odgovoram ne eve grav i leb mu drobam.
    Inaku i ova lici na tatko mu, niedno ne lici na mene. Ajde mozebi tretoto dete.

На happygirl, Baby warrior, LeL15 и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Puffy2019

Puffy2019 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2019
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    1.139
    :rofl::rofl::rofl: ова за лебот и гравот.
    Знаете што е најлошо? Што има луѓе кои навистина давале. Дедо на маж ми ми кажуваше како на свекрва ми на три месеци и мацкал леб во гравот :x8-|
    Можам да замислам што храна и давале кога почнала да вади заби од 6 месеци па нагоре :worried:
    Така што, да не не чудат нивните прашања и размислувања. Само игнор, затоа што ако почнеме да им објаснуваме што кажал педијатарот, ќе излезе дека тој поим нема, како не растеле тие нам, и на крај ние ќе сме изнервирани.

На Valeryy_088, happygirl, Трагедијаупмм и 3 други им се допаѓа ова.
  3. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2024
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    899
    е мене ме фрустрира ова што не можам да се објаснам дека не правеле ништо грешно, не растеле како што знаеле, ама дека сега е друго време и други препораки. не бе не можеш да се докажеш.

На Трагедијаупмм, Marijanche33 и Puffy2019 им се допаѓа ова.
  4. Трагедијаупмм

Трагедијаупмм Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2023
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    2.714
    Ох јас за големата добив коментари личела на свекрва ми, реков ако само нејзиниот карактер нека го нема па за личење не е проблем :rofl::rofl:

На Fenix05 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    1.673
    Допаѓања:
    3.452
    Абе баш те помислив пред некој ден не те прочитав кога се породи веројатно после мене и не сум прочитала во хаосот:l:честитки женска за јунското другарче… ме изнасмеа со гравот

На SanelaS му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.456
    Допаѓања:
    6.994
    Pozdrav i do tvojata zenska, nekoj den po tebe.Utre e 40 dena.

На Baby warrior му/ѝ се допаѓа ова.
  7. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2024
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    899
    Само мене ли ме нервира коментарот „Само кај мајка ти сакаш, ајде дојди кај баба ти, па цел ден си со мајка ти“. Ми иде да станам и да се затворам во друга соба и никогаш да не и ја дадам. (П.С. збориме за момент кога бебето е кенкаво и плаче)