Mene za ova svekrva mi niti eden komentar ne mi dade samo kw prasa kako sum i toa e. Ali majka mi me pukna sekoe nejzino javuvanje e povrzano so doenje,.a ne dojam od prv den. Bebeto e skoro 40 dena i vcera mi vika sto praite vikam eve pie mleko, na sto me prasuva a samo mleko li mu davas ? Mi idese da odgovoram ne eve grav i leb mu drobam. Inaku i ova lici na tatko mu, niedno ne lici na mene. Ajde mozebi tretoto dete.
ова за лебот и гравот. Знаете што е најлошо? Што има луѓе кои навистина давале. Дедо на маж ми ми кажуваше како на свекрва ми на три месеци и мацкал леб во гравот Можам да замислам што храна и давале кога почнала да вади заби од 6 месеци па нагоре Така што, да не не чудат нивните прашања и размислувања. Само игнор, затоа што ако почнеме да им објаснуваме што кажал педијатарот, ќе излезе дека тој поим нема, како не растеле тие нам, и на крај ние ќе сме изнервирани.
е мене ме фрустрира ова што не можам да се објаснам дека не правеле ништо грешно, не растеле како што знаеле, ама дека сега е друго време и други препораки. не бе не можеш да се докажеш.
Ох јас за големата добив коментари личела на свекрва ми, реков ако само нејзиниот карактер нека го нема па за личење не е проблем
Абе баш те помислив пред некој ден не те прочитав кога се породи веројатно после мене и не сум прочитала во хаосотчеститки женска за јунското другарче… ме изнасмеа со гравот
Само мене ли ме нервира коментарот „Само кај мајка ти сакаш, ајде дојди кај баба ти, па цел ден си со мајка ти“. Ми иде да станам и да се затворам во друга соба и никогаш да не и ја дадам. (П.С. збориме за момент кога бебето е кенкаво и плаче)