Спојлер Не можам да редактирам затоа едно под друго мислење, се извинувам Ќе ве замолам да не ги ставате сликиве со принтскрин бидејќи голем дел ги превземам затоа што ми се допаѓаат и си ги ставам јас на десктоп. Ако може сликата дирекно постирајте ја бидејќи има доста слики што ми се убави ама џабе ќе ги превземам кога не можам да ги ставам на десктоп бидејќи тука се вашите фолдери Фала
јас ... многу нарцисоидно али шо да се праи. единствена слика шо ја имам на овој компјутер, ама и на другиот сум си јас (со братучед ми) многу среќа ми влева та слика таму зато си ја чувам на десктоп ^^
На повеќе феминки им имам објаснето, ама еве и овде јавно ќе пишам, заради заинтересираноста Значи вака, не станува збор за друг оперативен систем или тема, туку повеќе програмчиња. :geek: Како една од најбитните програми кои ги користам за уредување на десктопот, морам да ја споменам Rainmeter. Со користењето на разните скинови со помош на оваа програма (кои најчесто ги симнувам од овде), може да се среди десктопот на милијарда разни начини. Имено, со Раинметер, може да се симнат скинови за да ти покажува време, дата, музички плеер, забелешки на десктопот, итн итн... Додека, втората програма е StarDock ObjectDock- програмче со кое може да се наместат било кои папки/програми/апликации/игри буквално се', на една "полица". Интересни икончиња може да си симнете од овде http://www.iconarchive.com/). Мислам дека објаснив колку-толку. Ако некој има конкретни прашања, слободно нека ми пише ПП : ) Он топик: позадината
Пеперутка Патем, се согласувам со Мис Ричи да не постирате принт скрин во темава, бидејќи многу често налетувам на позадини кои сакам да ги преземам
фотографија од моите куклички насмеани весели да ме потсетат колку е животот убав секогаш кога гледам во ком.