pa vo slobodno vreme slusam muzika,citam nekoja dobra kniga,ili pak sega pocnav da pisuvam dnevnik hhhhh [mod-kirilica:18fq7hzn][/mod-kirilica:18fq7hzn]
На фејсбук поретко,се уклучувам само да видам што има ново Сега почнав повеќе на форумов да висам додека седам на нет. Друго читам книги (три прочитав летово ),филмчиња чат пат,возам точак едно време трчав и така ...
Имам исполнето слободно време,не дозволувам да ме обземе досада или нервоза бидејќи немам што да правам. А,исполнето ми е со: читање книги,разгледување списанија,цртање портрети,интернет,танцување,музика(нон-стоп) и разноразни други активности.
Па јас во слободното време седам на фб и фемина Излегувам со друштво или па ке се договориме и ке одиме негде до некое планинско место исто така со дриштвото Често со другарките седиме на фб и трачариме Одам на тренинг и така
Во слободно време дремам на фб, возам точак, пијам кафе и трачарам со другарките читам некоја интересна книга, си правам пуканки и чај и си дремам пред тв, слушам музика
Во слободно време манијачам машки на фејсбук. Имам малку,ама и тие што ги имам се повеќе од доволно. Мх мх.
Ја чистам собата, си се шминкам без посебна потреба, читам книга или гледам крим серија. Ретко одам на кафе, не сум љубител на такви дружби 24/7.
Читање романи,списанија;гледање филмови,фемина,танцување,средување низ дома ,слушање музика и учење !
Дремам на интернет, слушам музика, гледам филмови и серии, читам книги, одам на кафе итн. Ништо невообичаено, а сепак без овие активности неможам да си го замислам денот.
понекогаш се осеќам како воопшто да го немам или како да не е доволно моево слободно време за да направам се што сакам како и да е го поминувам најдобро што можам, во друштво на моите најсакани и најмили, затоа што сама се шизнувам и мора да имам некој за муабет